Welkom bij Bella Gaya Moda

Verzendkosten

Voor de verzending van artikelen rekenen wij de tarieven volgens onderstaand schema.

Land Verzendkosten         Gratis verzonden vanaf:
Nederland            €6,95 €100,00
België €12,95 €100,00
Duitsland €12,95 €100,00

 

Levertijden

De meeste bestellingen worden binnen 48 uur verwerkt, de meeste bestellingen worden binnen 3 tot 7 werkdagen verzonden. Met uitzonderingen tot 14 werkdagen, hier krijgt u uiteraard bericht van in een email. 

Al onze zendingen worden aangetekend verzonden via PostNL, er dient dus iemand thuis te zijn om de bestelling in ontvangst te nemen. Wanneer PostNL een pakket niet bij u kan afleveren op dinsdag tot en met vrijdag biedt PostNL het pakket een tweede keer bij u aan. Wanneer u ook bij de tweede aanbieding niet thuis bent, vindt u een bericht in uw brievenbus. Daarop staat waar u het pakket binnen 3 weken kunt afhalen.

Bestelling zelf afhalen

U kunt kiezen voor PostNL Pakje Gemak. Als u voor deze optie kiest, kunt u kiezen uit een afhaalpunt bij u in de buurt. U kunt uw pakket daar zelf ophalen.

Annuleren en retourneren

Annuleren

U kunt uw bestelling altijd annuleren. Hiervoor stuurt u een e-mail via ons contactformulier. Vermeld hierin uw naam, adres en ordernummer.  Wilt u de bestelling annuleren, maar deze is al verstuurd, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren (na overleg). U laat de bestelling ongeopend weer meenemen door de bezorger. Als u uw bestelling al betaald heeft dan zullen wij de aankoopsom inclusief verzendkosten naar uw huisadres, nadat wij de retourzending hebben ontvangen, terugstorten op uw bankrekening. Dit doen wij binnen 14 dagen.

Retourneren

U heeft een wettelijke afkoelperiode van 14 dagen, ingaande op de dag van levering, waarin u zonder opgaaf van reden een product kunt retourneren. Kosten voor retourzendingen komen ONGEACHT de reden van retour voor uw eigen rekening. Alle producten die retour gestuurd worden dienen schriftelijk kenbaar gemaakt te worden. Dit doet u door een e-mail te sturen via ons contactformulier. Vermeld hierbij in ieder geval uw naam- en adresgegevens, telefoonnummer, het betreffende factuur- en/of ordernummer en uw bankrekeningnummer. Ruilen kan binnen 14 dagen na ontvangst. Daarnaast dient het product compleet in de verpakking te zitten, onbeschadigd te zijn en voorzien te zijn van de originele of een kopie factuur, labels en stickers. U kunt nu het artikel terugsturen. Wij streven er altijd naar om binnen 5 werkdagen het aankoopbedrag terug te storten, de maximale termijn hiervoor is 14 dagen.

Uitzonderingen zijn:

Producten welke door u gebruikt en/of beschadigd zijn.

Retourneren en verzendkosten

U kunt uw product terugsturen naar het onderstaand retouradres. Wij zullen de aankoopsom van het product, inclusief eventueel berekende verzendkosten terugstorten op uw bankrekening. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening. 

Retouradres:

BellaGayaModa.com
  • Bella Gaya Moda
  • Toutenburg 508
  • 7423 XH Deventer
  • Nederland

Klachten

Klachtenprocedure

U kunt uw vraag per e-mail stellen. Onze klantenservice beantwoordt uw vragen van maandag t/m vrijdag van 12:00 tot 20:00 uur. Wij streven ernaar uw e-mail op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden. Mail ons op info@bellagayamoda.com

Garantie

30 dagen directe omruil garantie op fabricage en materiaalfouten, mits onbeschadigd en in originele staat. Privacy garantie: Bella Gaya Moda gaat vertrouwelijk met uw gegevens om. Zie ook onze Privacy verklaring.

Garantiebepalingen

Op alle artikelen is de standaard fabrieksgarantie van toepassing. Bella Gaya Moda verleent ten aanzien van het geleverde een zogenaamde 'carry-in'- garantie op fabricage- en materiaalfouten. Wanneer er sprake is van ondeskundig gebruik, gewassen of gedragen artikelen, artikelen waar de kaartjes/stickers en of labels zijn verwijdert, beschadiging door inwerking van vocht, stof of andere oorzaken die buiten de invloedssfeer van Bella Gaya Moda liggen, komt de garantie te vervallen. De garantie strekt zich te nimmer uit tot vergoeding van kosten of schade doordat de koper zelf wijzigingen of reparaties aan de producten verricht of doet verrichten dan wel indien de producten voor andere doeleinden zijn aangewend dan waarvoor deze zijn bestemd, dan wel op onzorgvuldige of onoordeelkundige wijze zijn behandeld of onderhouden. Bella Gaya Moda is tot geen andere garantie gehouden dan in dit artikel bepaald.. Een door Bella Gaya Moda, fabrikant of importeur als garantie aangeboden regeling doet niets af aan de rechten en vorderingen die de consument ter zake van een tekortkoming in de nakoming van de verplichtingen van de ondernemer jegens de ondernemer kunt doen gelden op grond van de wet en/of de overeenkomst op afstand.